Portemonnee heren

De portemonnee is tegenwoordig een belangrijk modeaccessoire die je iedere dag bij je draagt. Tony Perotti heeft diverse assortiment leren heren portemonnees. De leren portemonnees zijn gemaakt van Italiaans hoogwaardig rundleer afkomstig uit de leerlooierijen van de Vera Pella. Bekijk hier het uitgebreide assortiment portemonnees voor mannen van Tony Perotti.

 

Producten 1-12 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uitvoeringen Heren portefeuille

Tony heeft heren portefeuilles in diversen uitvoeringen. Er zijn veel verschillende modellen van de leren heren portemonnees, het is daarom goed om na te denken waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Het formaat

Als je een heren portemonnee van leer bij Tony Perotti gaat kopen, is het formaat van de portefeuille een essentiële factor. Het is van belang dat je namelijk gaat nadenken over de grootte van de portemonnee voordat je deze gaat aanschaffen.

Als je de portemonnee graag in je broekzak draagt of in de zak van je colbertje, is het verstandig om een minimalistische portemonnee kiezen voor wat meer comfort. Hier heeft Tony Perotti de kleine heren portemonnee voor.

Tony Perotti heren portemonnees zijn verkrijgen in verschillende modellen, zoals de klassieke billfold en de traditionele portefeuille. Deze klassieke modellen zijn groter dan de nieuwe generatie minimalistische portemonnees die in de broekzak meegenomen kunnen worden.

Hoogwaardig kwaliteitsleer van Tony Perotti

Het leer van de mannen portemonnee is net als alle andere producten van Tony Perotti op een duurzame manier geproduceerd. Het leer is namelijk gelooid in houten vaten met natuurlijke ingrediënten van planten en boomschors.

Deze manier van looien zorgt ook voor een goede kwaliteit en lange levensduur van de portemonnees. Het leer van de Tony Perotti portemonnees heeft weinig onderhoud nodig en wordt met de jaren steeds maar mooier.

Heren portemonnee online bestellen

Bestel nu jouw nieuwe portemonnee voor heren online. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige volle nerf rundleder portemonnee, neem dan gerust even een kijkje in het assortiment van Tony Perotti. Naast portemonnees bieden we nog veel meer hoogwaardige lederen producten, zoals tassen, pasjeshouder, reisaccessoires.

Tony Perotti biedt u twee jaar fabrieksgarantie op productiefouten vanaf de dag van aankoop. Natuurlijke oneffenheden of kleurvariaties van het leer of door de eigenaar veroorzaakte sneetjes in het leer en de stiksels vallen niet onder de garantie. Bestel jouw portemonnee voor 2 uur 's middags en je heren portefeuille wordt dezelfde dag nog verzonden.