De leren laptop hoezen van Tony Perotti zijn gemaakt van echt Italiaans rundleder. De laptop sleeve van Tony Perotti is verstevigd met een schokabsorberende schuimlaag en hierdoor is elke laptop of tablet goed beschermd tegen krassen en stoten. Daarnaast zijn de laptop hoezen van Tony Perotti voorzien van extra compartiment voor documenten, telefoon, pasjes en pennen. Deze laptop sleeves zijn gemakkelijk mee te nemen in uw aktetas, bekijk het assortiment aan leren laptop hoezen van Tony Perotti hieronder.

Laptop hoezen

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Sleeves van echt kwaliteitsleer

De sleeves van Tony Perotti beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Een hoes voor je laptop is bij Tony Perotti gemaakt van echt Italiaans runderleder, afkomstig uit de leerlooierijen van Vera Pella. De leerlooierijen van de Vera Pella staan bekend om hun milieuvriendelijke manier van looien. Zij looien namelijk het leer met behulp van plantenextracten in houten vaten, wat resulteert in echt kwaliteitsleer.

Het leer van Tony Perotti heeft dankzij deze manier van looien weinig onderhoud nodig. Sterker nog, het leer van Tony Perotti wordt met de tijd mooier en krijgt zijn eigen persoonlijke uitstraling. De laptop sleeve van 13 inch is ideaal voor jouw MacBook pro.

Passend voor bij de laptop sleeve

De sleeves van Tony Perotti zijn een goede combinatie met de leren business tassen van Tony Perotti. De leren aktetas en leren rugzak zijn speciaal ingericht voor laptophoezen case en ideaal om jouw spullen veilig van A naar B te vervoeren.

Leren laptop sleeve bestellen

De leren laptop hoezen zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Bij het bestellen van een echte leren laptop hoes is de verzending gratis. Kom jij er zelf niet uit welke laptop hoes geschikt is voor jou of wil je misschien iets anders vragen? Onze klantenservice kan jou daarbij helpen! Stuur ons gerust een E-mail. Wij vertellen u graag meer over al onze leren hoezen..

De Tony Perotti-garantie

Onze lederwaren gaan bij zorgvuldig gebruik lang mee en dat het leer na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Bij Tony Perotti leveren we vol trots hoogwaardige producten en wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent. Wij bieden je twee jaar fabrieksgarantie aan op productiefouten vanaf de dag van aankoop.

Natuurlijke oneffenheden of kleurvariaties van het leer of door de eigenaar veroorzaakte sneetjes in het leer en de stiksels vallen niet onder de garantie. Na de garantieperiode kun je via onze reparatie service onderdelen bestellen die je eenvoudig zelf kunt vervangen, zoals sloten en beslag.

Wanneer het onderdeel dat je nodig hebt niet meer op voorraad of uit productie is, leveren wij jou een vergelijkbaar onderdeel. Dit kan eenzelfde onderdeel in een andere kleur of een andere vorm. Onze reparatieservice kan het onderdeel ook tegen een kleine vergoeding voor u vervangen.