Tony Perotti heeft naast leren tassen en pasjeshouders nog veel producten. Alle leren accessoires van Tony Perotti zijn gemaakt van echt Italiaans rund leer. Met een van deze bijzondere accessoires geef jij jezelf een bijzondere look, bovendien sluiten al deze producten naadloos aan op de andere producten. Want wat is nou een mooie leren aktetas zonder een leren schrijfmap?

Accessoires

Producten 1-12 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Leren schrijfmap A4
    € 229,95
  2. Leren schrijfmap A5
    € 149,95

Producten 1-12 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een passend leren accessoire

De accessoires zijn ook passend bij jouw andere Tony Perotti spullen, maar ook leuk om als cadeau weg te geven. Een leren key holder of etui komt altijd wel van pas en zorgt er bovendien voor dat je sleutels netjes geordend zijn. Enkele van onze sleuteletuis hebben de mogelijkheid voor het meenemen van muntgeld en of pasjes.

De leren schrijfmappen zijn natuurlijk een perfect accessoires voor dames en heren die actief zijn in het bedrijfsleven. In de schrijfmappen zijn opbergmogelijkheden voor papieren, pennen en iPad zodat alles binnen handbereik is voor uw zakelijke afspraak. Onze leren schrijfmappen zijn in A4 en A5-formaten te verkrijgen, met en zonder ritssluiting.