Pasjeshouders

De pasjeshouders van Tony Perotti zijn gemaakt van plantaardig gelooid Italiaans rundleer. De aluminium pasjeshouder is voorzien van een RFID-bescherming en is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Erg handig voor belangrijke pasjes, ID-kaarten en contant geld. Ontdek de uitgebreide Tony Perotti kaarthouder collectie hieronder voor zowel dames als heren.

Producten 1-12 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 50

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Furbo pasjeshouder

Onze leren Furbo pasjeshouders zijn ontwikkeld met oog op milieu en mens. In het Italiaanse Toscane wordt het leer volgens traditionele wijze op een ecologische en milieuvriendelijke manier gelooid. Tony Perotti vindt dit erg belangrijk om zo hier de lokale gemeenschappen in Toscane te ondersteunen. Bovendien beschikken zij over de echte Italiaanse, plantaardige leermethodes.

Waarom pasjeshouders?

Alles wordt kleiner en compacter, zo ook de traditionele portemonnee. Elke pashouder is dan ook zo gemaakt dat het in je broekzak past. Ons compacte pasjeshouder is geschikt voor iedere broekzak. Daarnaast zijn onze ecologische en vriendelijke pasjeshouders zijn verkrijgbaar in diversen minimalistische modellen en verschillende modieuze kleuren. Zo is er altijd wel een pasjeshouder die bij jou past. De pasjeshouders dames zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en printjes. De pasjeshouders heren een wat sportievere uitstraling hebben.
Elke pashouder heeft een RFIB-beveiliging. Dit maakt dat pasjeshouders een veilig alternatief zijn voor de ‘ouderwetse’ portemonnees. Met deze beveiliging is je pashouder namelijk beschermd tegen skimmen.

Verschillende pasjeshouders

De pasjeshouders zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Onze pasjeshouders zijn uitschuifbaar met het pop-up systeem en verkrijgbaar in vijf verschillende modellen. Ook beschikt Tony Perotti over niet uitschuifbare pasjeshouders, die bieden erg veel opberggemak en passen in elke broekzak. Hoeveel pasjes je kwijt kan, hangt af van het model waar jij voor gekozen hebt. Met onze dubbele kaarthouder is het mogelijk om minstens 13 pasjes mee te nemen. Bij Tony Perotti vind je ook pasjeshouders met plek voor papier- en kleingeld.

Het prachtige kwaliteitsleer van Tony Perotti

Alle aluminium pasjeshouders van Tony Perotti zijn gemaakt van prachtig kwaliteitsleer. Leer is een natuurlijk en sterk materiaal dat vaak mooier wordt naarmate het ouder wordt. Ons leer heeft weinig onderhoud nodig. Het leer wordt verkregen van runderhuiden van West-Europese afkomst. Om kwaliteitsleer te krijgen, worden de huiden in diverse stadia in houten tonnen met toevoeging van plantenextracten die niet schadelijk zijn voor het milieu verwerkt.

Daarnaast vind je bij ons ook een aluminium pasjeshouder zonder leer.

.

Na het verkrijgen van plantaardige gelooide leerhuiden zijn er ook mogelijkheden tot het industrieel bewerken van de structuur, zoals Croco, hagedis of andere designs.

Echtheidscertificaat

De meeste Tony Perotti modellen komen met een Vera Pelle garantie echtheidscertificaat. Zo weet je zeker dat je een product hebt van authentiek Toscaans leder. Echt leder is altijd uniek, net als een vingerafdruk is elk stuk leder verschillend van elkaar. Je kunt altijd een paar deukjes en scheurtjes vinden in echt leer.

Alternatief voor de pasjeshouders

Mocht je nog niet zijn overgehaald voor een leren pasjeshouder, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een andere portefeuille. Bij Tony Perotti vind je diverse andere portefeuilles en creditcard houders in verschillen uitvoeringen en maten. Deze portemonnees en creditcardhouders zijn ook voorzien van een RFID-beveiliging.

De tijdloze producten van Tony Perotti

De hoogwaardige lederen producten van Tony Perotti zullen nooit uit de mode raken: het leer van Tony Perotti zorgt voor een tijdloos product. Leer krijgt na verloop van tijd een eigen karakter. De kleur kan iets veranderen en dat maakt lederen producten zo uniek. Dit geldt niet alleen voor de leren kaarthouders maar ook voor alle andere Tony Perotti producten zoals de leren tassen.