Pasjeshouders

De pasjeshouders van Tony Perotti zijn gemaakt van plantaardig gelooid Italiaans rundleer. De aluminium pasjeshouder is voorzien van een RFID-bescherming, verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Erg handig voor belangrijke pasjes, ID-kaarten en contant geld. Ontdek de uitgebreide Tony Perotti kaarthouder collectie hieronder voor zowel dames als heren.

 

Producten 1-12 van 49

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 49

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Furbo-kaarthouders

Onze Furbo pasjeshouders zijn ontwikkeld met het in oog houden van milieu en mens. In Toscane wordt het leer volgens traditionele wijze op een ecologische en milieuvriendelijke manier gelooid. Tony Perotti vindt dit erg belangrijk om zo hier de lokale gemeenschappen in Toscane te ondersteunen, bovendien beschikken zij over de echte Italiaanse, plantaardige leermethodes.

test

Het prachtige kwaliteitsleer van Tony Perotti

Alle aluminium pasjeshouders van Tony Perotti zijn gemaakt van prachtig kwaliteitsleer, leer is een natuurlijk en sterk materiaal dat vaak mooier wordt naarmate het ouder wordt. Ons leer heeft weinig onderhoud nodig. Het leer wordt verkregen van runderhuiden van West-Europese afkomst. Om kwaliteitsleer te krijgen worden de huiden in diverse stadia in houten tonnen met toevoeging van plantenextracten die niet schadelijk zijn voor het milieu verwerkt.

Na het verkrijgen van plantaardige gelooide leerhuiden zijn er ook mogelijkheden tot het industrieel bewerken van de oppervlaktestructuur, zoals Croco, hagedis of andere designs.

Waarom pasjeshouders?

Alles wordt kleiner en compacter, zo ook de traditionele portemonnee die wij verwerkt hebben tot een hedendaags design. Onze pasjeshouder collectie bestaat uit diversen minimalistische modellen.

Wij denken dat de pasjeshouders met RFID-beveiliging een veilig alternatief zijn voor de ouderwetse portemonnees, zeker met de opkomende technologieën, zijn je gegevens beschermd tegen ongewenst skimmen.

Wij geloven dan ook dat de pasjeshouders met RFID-bescherming een hele goede manier is om dit soort problemen tegen te gaan. Dit ecologische vriendelijke product is verkrijgbaar in verschillende standaard en modieuze kleuren

Verschillende pasjeshouders

De kaarthouders zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Onze pasjeshouder uitschuifbaar met pop-up systeem zijn verkrijgbaar in vijf verschillende modellen. Hoeveel pasjes je kwijt kan, hangt af van het model waar jij voor gekozen hebt. Met onze dubbele kaarthouder is het mogelijk om minstens 13 pasjes mee te nemen. In ons best lopende model is ook plaats voor papier- en kleingeld.

Ook zijn de Anti-skim RFID-card houders er ook voor mannen en vrouwen. De pasjeshouders dames zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en printjes, terwijl de pasjeshouders heren bestaan uit wat sportievere uitstralingen. Ook beschikt Tony Perotti over niet uitschuifbare pasjeshouders, die bieden erg veel opberggemak en passen in elke broekzak.

Alternatief voor de pasjeshouders

Mocht je nog niet zijn overgehaald voor een leren pasjeshouder, Tony Perotti heeft diverse andere portefeuilles en creditcard houders in verschillen uitvoeringen en maten. Deze portemonnees en creditcard houders zijn voorzien van een RFID-beveiliging. Deze traditionele leren portemonnees en creditcard houders hebben een klassieke uitstraling, geschikt voor mannen en vrouwen.

De tijdloze producten van Tony Perotti

De hoogwaardige lederen producten van Tony Perotti zullen nooit uit de mode raken, het leer van Tony Perotti zorgt voor een tijdloos product. Leer krijgt na verloop van tijd een eigen karakter. De kleur kan iets veranderen en dat maakt lederen producten zo uniek. Dit geldt niet alleen voor de leren kaarthouders maar ook voor alle andere Tony Perotti producten zoals de leren tassen, portemonnees, etc.

De meeste Tony Perotti modellen komen met een Vera Pelle garantie echtheidscertificaat. Zo weet je zeker dat je een product hebt van authentiek Toscaans leder. Echt leder is altijd uniek, net als een vingerafdruk is elk stuk leder verschillend van elkaar. Je kunt altijd een paar deukjes en scheurtjes vinden in echt leer.