Onze Furbo pasjeshouders met muntvak zijn de perfecte opvolgers van de traditionele portemonnee. Door deze compacte afmetingen passen deze kaarthouders gemakkelijk in elke broekzak. Deze kaarthouders zijn gemaakt van natuurlijk gelooid Italiaans rundleder en voorzien van een aluminium gegoten kaarthouder met pop-up systeem voor 4 tot 6 pasjes. Daarnaast heeft deze handige kaarthouder diverse opbergmogelijkheden voor papiergeld, bonnetjes en extra kaart vakjes binnen de buitenzijde, kijk gerust even verder in ons assortiment.

Pasjeshouders met muntvak

Producten 1-12 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 16

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pasjeshouder met muntvak

Naast alle pasjes en briefgeld is het natuurlijk ook fijn om een plek in je portemonnee te hebben waar jij al jouw muntgeld kwijt kan. Daarom zijn er ook Furbo portemonnees met aan de buitenkant een muntgeld vak. Deze kleine portemonnee is erg handig door zijn vele opbergmogelijkheden, naast het muntvak is er namelijk nog genoeg ruimte voor 6 pasjes en een handige opbergplek voor contant geld.

De RFID-bescherming

Zowel de uitschuifbare pasjeshouder als de klassieke portemonnees van Tony Perotti beschikken over een RFID-bescherming. Tegenwoordig is het hebben van een portemonnee met een RFID-bescherming steeds belangrijker. Dit komt doordat heel erg veel bankpassen tegenwoordig zijn uitgerust met een RFID-chip, door deze chip kunnen er gemakkelijk enorme bedragen worden gestolen.

Met RFID kan van een afstand chips uitgelezen worden. Het gebruiken van een RFID of anti-skim pasjeshouder kan dit erg lastig maken voor deze groep criminelen. De RFID-bescherming zorgt ervoor dat deze radiogolven worden geblokkeerd, door deze technologie maken de criminelen geen kans met elektronisch zakkenrollen. Naast grote bedragen van je rekening te halen, is het voor de criminelen met RFID niet meer mogelijk om je privé gegevens te bekijken.

In al onze leren pasjeshouders of portemonnees zit een RFID-bescherming. Hoeveel pasjes je precies in onze pasjeshouders van aluminium kan stoppen ligt volledig aan het type model. Al deze modellen pasjeshouders beschermen uw kaarten tegen beschadigingen, vuil en RFID-diefstal.

Kwaliteitsleer van de kaarthouders

De uitschuifbare kaarthouders van aluminium beschikken aan de buitenkant over een prachtig kwaliteitsleer. Het leer van de kaarthouders en portemonnees is afkomstig van runderen uit West-Europa. Het leer van de creditcardhouders wordt gelooid op een verantwoorde manier, zo zijn de huiden afkomstig van restmaterialen uit de vleesproductie. Deze huiden worden vervolgens gelooid met behulp van plantextracten in plaats van milieuonvriendelijke producten.

Bestel online je pasjeshouder portemonnee

Bekijk gerust het grote assortiment aan pasjeshouder portemonnees van Tony Perotti. Tony Perotti biedt veel verschillende soorten kaarthouders aan om zoveel mogelijk wensen te kunnen vervullen, zoals een kaarthouder met geldvak, een smalle kaarthouder, pasjeshouder dames en pasjeshouder heren. Naast pasjeshouders, tassen en accessoires, biedt Tony Perotti ook een goede service aan. Als je voor 2 uur 's middags een bestelling plaatst, wordt het dezelfde dag nog verzonden.