Bekijk hier de echte leren schrijfmappen van Tony Perotti. De leren schrijfmappen van Tony Perotti beschikken over een professionele uitstraling en zijn te verkrijgen in verschillende formaten en modellen. Het stijlvolle en authentieke Italiaanse leer is het kenmerk van Tony Perotti en is geproduceerd in een milieuvriendelijk proces. Bekijk het assortiment van de leren schrijfmap hieronder.

Schrijfmappen

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Leren schrijfmap A4
    € 229,95
  2. Leren schrijfmap A5
    € 149,95

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Professionele uitstraling

Een leren schrijfmap is een functionele oplossing om schrijfblokken, pennen en pasjes om naar kantoor of een afspraak mee te nemen. Een schrijfmap wordt veel gebruikt door accountmanagers, salesmanagers en vertegenwoordigers. Naast dat een schrijfmap erg functioneel werkt, zorgt een lederen schrijfmap ook voor een ontzettend professionele uitstraling.

De schrijfmap heeft verschillende benamingen. Zo wordt een schrijfmap ook veel vergadermap, documenten map of conferentie map genoemd. Bij Tony Perotti bestel je de meest professionele schrijfmappen in verschillende formaten die het best bij jou passen.

Verschillende edities

De leren schrijfmappen van Tony Perotti zijn te verkrijgen in verschillende edities om aan iedereen zijn wens te kunnen voldoen. Zo is er de klassieke leren schrijfmap A4, deze schrijfmap is de meest voorkomende keuze van de schrijfmap gebruikers. De klassieke leren schrijfmap met A4 formaat is bij Tony Perotti tegenwoordig ook verkrijgbaar met rits.

Tony Perotti beschikt ook over de leren schrijfmap in A5-formaat. Deze leren vergadermap is een stuk gemakkelijk op te bergen en mee te nemen dan de A4 mappen. De stijlvolle A5 schrijfmap biedt plaats aan notitieblok, dubbel insteek vak voor A5 documenten. Daarnaast is er ruimte voor pasjes, creditcards, visitekaartjes, tablet en een penhouder, deze map is af te sluiten met een druknop.

Hoogwaardig kwaliteitsleer

De leren documenten mappen van Tony Perotti beschikken over een hoge kwaliteit leer. Het leer is afkomstig van runden. Deze ruwe huiden die door onze aangesloten leerlooierijen worden gebruikt, zijn afkomstig van het slachten van vee dat van meet af aan bestemd is voor de voedingssector en komen van Europese boerderijen.

Leren schrijfmap bestellen

Bestel nu een leren schrijfmap bij Tony Perotti. Bij de bestelling van een schrijfmap van Tony Perotti, krijg je een gratis verzending. Bij een bestelling voor 14.00, word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.