Pasjeshouders heren

Bekijk hier de standaard pasjeshouders collectie van Tony Perotti. De standaard kaarthouders zijn gemaakt van volle nerf rundleder wat afkomstig is uit de leerlooierijen van Vera Pella, die bekend staan om het gebruik maken van de authentieke Italiaanse methoden voor het maken van plantaardig gelooid leer. Deze betrouwbare pasjeshouders zijn te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Ontdek onze standaard pasjeshouders collectie hieronder.

Producten 1-12 van 19

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 19

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het vakmanschap van Tony Perotti

Een ding wat we kunnen garanderen bij Tony Perotti, is kwaliteit. De leren tassen en portemonnees van Tony Perotti zijn allemaal met de handgemaakt en beschikken over een kwaliteit die klasse apart is. Elke tas is namelijk met de hand gemaakt zodat de tassen over veel duurzaamheid beschikken, dit zorgt voor een bijzondere unieke tas. Voordat de producten van Tony Perotti de fabriek verlaten worden ze nog stuk voor stuk een keer gecontroleerd.

Een ding wat Tony Perotti nooit vergeten te doen is, is het luisteren naar zijn klanten. Voor Tony Perotti is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en te luisteren naar de belangen van zijn klanten.

De veiligheid van de FURBO-kaarthouders

De leren pasjeshouders van Tony Perotti beschikken allemaal over een aluminium behuizing. Tussen het leer en de voering zit een aluminum materiaal geweven die ervoor zorgt dat de pinpas houders voor mannen en vrouwen van een RFID bescherming zijn voorzien. De RFID technologie zorgt ervoor dat jij contactloos kan betalen, maar voor criminelen brengt dit ook nieuwe manieren om geld te verdienen met zich mee.

De criminelen kunnen namelijk door deze technologie heel gemakkelijk jouw privé gegevens stelen door met een klein apparaatje jouw portemonnee of pasjes houder te scannen, dit wordt ook wel skimmen genoemd. Naast dat ze jouw privé gegevens scannen, kunnen criminelen ook 3 keer per dag 25 euro van je rekening afhalen. Gelukkig zijn er tegenwoordig manieren om je hier tegen te beschermen.

Door de RFID blokkerende pasjeshouder portemonnee toe te voegen wordt dit onmogelijk voor de criminelen. De RFID bescherming blokkeert de radiogolven, die gemoeid zijn met de RFID techniek. Ook in de klassieke leren portemonnees van Tony Perotti zit zelfs een anti skim bescherming. De luxe pasjeshouders uitschuifbaar, zijn te verkrijgen in verschillende soorten om zo aan iedereen zijn voorkeur te kunnen voldoen.