Creditcard houders

De leren creditcardhouders van Tony Perotti zijn gemaakt van plantaardig gelooid Italiaans rundleer. De creditcardhouders van leer zijn voorzien van een RFID-bescherming, verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Erg handig voor belangrijke pasjes, ID-kaarten en contant geld. Ontdek de uitgebreide Tony Perotti creditcardhouder collectie hieronder voor zowel mannen en vrouwen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Leren pasjeshouder
    € 59,95

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende soorten creditcard portemonnees

Tony Perotti beschikt over een ruim assortiment aan leren creditcard portemonnees. Deze portemonnees hebben in tegenstelling tot de pasjeshouders van Tony Perotti niet een ''pop-up'' systeem, maar een klassiek design.

Zo is er een creditcard portemonnee die ideaal is voor 15 visitekaartjes of 8 pasjes. Deze creditcard wallet is gemakkelijk dicht te klikken met de twee drukknopjes. De leren visitekaart-houder is te verkrijgen in twee kleuren, namelijk en bruin.

Tony Perotti beschikt ook over een creditcard etui. Deze handige creditcard houder is voorzien van een 6 insteek vakken en pasjes en een afsluitbaar papier- muntgeld vak. Daarnaast bieden deze creditcard houders je kaarten tegen beschadigingen, viezigheid en elektronische diefstallen.

Veel gestelde vragen over creditcard houders

Is er een speciaal creditcard houder heren model? Nee, alle creditcard portemonnees van Tony Perotti zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. Er is ook geen aparte creditcardhouder voor dames. Wel zijn er aparte portemonnees voor heren en voor vrouwen, datzelfde geld voor pasjeshouders. Bekijk hier de dames- en/of heren portemonnees van Tony Perotti of de dames- en/of heren pasjeshouders van Tony Perotti.

Beschermen onze creditcardhouders tegen skimmen? Ja, al onze creditcardhouders beschikken over een RFID-beveiliging. Er zit namelijk in elke creditcard portemonnees een aluminium laag verweven die de radiogolven van de elektronisch apparaten blokkeren.

Wat is het verschil tussen een creditcardhouder en een pasjeshouder? De creditcardhouders van Tony Perotti beschikken niet over een aluminium en pop-up systeem. De creditcardhouders beschikken over authentiek design waar je de pasjes gemakkelijk uit de vakken kunt halen. Deze creditcard portemonnees beschikken over echt Italiaans leer van hoge kwaliteit.