Een portemonnee is een belangrijk modeaccessoire die je bijna dagelijks gebruikt. De portemonnees van Tony Perotti zijn gemaakt van natuurlijk gelooid Italiaans rundleer. Ons leer heeft weinig onderhoud nodig dat met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier wordt. Ondanks de geoefendheid na al deze tijd binnen de industrie, stopt Tony Perotti nooit met luisteren naar zijn klanten. Ook dit jaar heeft Tony Perotti weer nieuwe leren portemonnees van een hoge kwaliteit toegevoegd aan het uitgebreide assortiment

Portemonnees

Producten 1-12 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Leren portemonnees

De portemonnee, iedereen heeft er wel één in bezit! Naast dat het ontzettend handig is om belangrijke pasjes, ID-kaarten en contant geld in op te bergen, is het tegenwoordig ook een belangrijk kleding accessoire geworden. Door vernieuwde technologie is er ook steeds meer mogelijk voor onze portemonnees, zoals RFID-bescherming in pasjeshouders.

Leren portemonnee voor heren

De portemonnees voor heren bestaan uit portefeuilles en billfolds in verschillende uitvoeringen en een tijdloos design. Alle leren portemonnees zorgen voor een goede bescherming voor jouw pasjes, bovendien wordt de uitstraling van het leer met de tijd mooier. Deze leren geldbeugels zijn ook te verkrijgen in de wat kleinere elegantere formaten voor de liefhebber.

Tony Perotti portemonnee voor dames

Tony Perotti heeft ook een assortiment voor dames. Voor dames wordt een portefeuille vaak gezien als een echt modeaccessoire en dient het nog voor veel meer dan alleen een geldtasje. Naast de talloze pasjeshouders voor dames, heeft Tony Perotti ook verschillende klassieke modellen portemonnees in verschillende kleuren.

Het ontstaan van de Tony Perotti portemonnees

Het gebruik maken van leer en huiden van dieren is al duizenden jaren oud, het is net zo oud als de mensheid en werd erg lang gebruikt voor kleding, waterzakken en nog veel meer. Voor de middeleeuwen werd leer gedroogd bij het kampvuur en vervolgens ook ingevet, dit was tegen de aantasting van het leer. Maar vanaf de middeleeuwen werd er voornamelijk gelooid met vet, aluin en soms met plantaardig materialen. Tijdens de industriële revolutie gingen de machines het overnemen en dit versnelde het looi proces van het leer.

Deze industriële revolutie zorgde voor ontzettend veel problemen voor het milieu. De leerlooiers die voor Tony Perotti het leer produceren werken alleen met plantaardige stoffen. Het plantaardig looien is een ambachtelijke traditie die de Toscaanse leerlooierijen eeuwenlang van vader op zoon hebben overgedragen, waarbij oude recepten en ultramoderne technologieën zijn gecombineerd.

Toen Tony Perotti 50 jaar geleden het familiebedrijf oprichtte, was het zijn doel om zijn ervaringen als vakman en luxereiziger met zijn klanten te delen. Vanaf de allereerste dag heeft Tony Perotti superieure kwaliteit geproduceerd door het creëren van handgemaakte klassieke lederen creaties die zowel mode als moderne functie combineren. Tony Perotti is een Italiaanse ontwerper die zich inzet voor een uitzonderlijk karakter en functionaliteit in elk product. Hij onderzoekt elk artikel persoonlijk op de hoogste standaard van vakmanschap en superioriteit voordat het zijn fabriek verlaat.

Ook al waren de leren portemonnees niet de eerste producten van Tony Perotti, het is wel uitgegroeid tot een van de meest verkochte producten. De kwaliteit van de leren portemonnees voor heren is dan bijvoorbeeld ook uitmuntend, als je dan ook nog is de portemonnee met veel zorg behandeld kun je er vele jarenlang plezier van hebben. Mocht je graag meer bescherming willen voor je pasjes, Tony Perotti beschikt tegenwoordig ook over uitschuifbare pasjeshouders met een leren buitenkant.

Duurzame portemonnees

Er wordt overigens geen dier gedood voor zijn huid. In tegendeel, de ruwe huiden die onze leerlooiers gebruiken zijn een bijproduct van de voedingsindustrie die vlees voor menselijke consumptie produceert. Ook heb de looierijen in de Vera Pella grote investeringen gedaan in de afvalsystemen en recycling waardoor ze nog meer focussen op het milieu.

Carbon met leer

Koolstofvezel is een revolutionair modern materiaal met ongelooflijke eigenschappen dat wordt gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, auto's, woninginrichting en nu ook in de lederwaren sector.

Carbon is een koolstofvezel die gemaakt is van extreem dunne vezel. De vezels hebben maximaal een dikte van 5 tot 10 micrometer. Dit maakt carbon een uitstekende stof voor portemonnees, al helemaal in de combinatie met leer. De combinatie met leer en carbon geeft deze veelzijdige portemonnee een sportief uiterlijk. Ook deze portemonnees en kaarthouders hebben een RFID-bescherming.

Kwaliteit op de eerste plaats

Tony Perotti staat voor kwaliteit. Kwaliteit betekent veel meer dan alleen een goed product zoals onze leren portemonnees. In alle portefeuilles van Tony Perotti wordt enorm veel liefde gestopt om zo mensen te kunnen voorzien van meer dan alleen een functioneel product. De producten van Tony Perotti zijn gemaakt voor door gebruiksgemak.

Gebruikersgemak staat bij Tony Perotti hoog in het vaandel. Bij alle portemonnees, klassiek, modern of stoer hebben wij aandacht besteed aan de luxe uitstraling. Onze hoogwaardige leren portemonnees zijn praktisch in het gebruik en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit.

De portemonnees van Tony Perotti zijn een tijdloos product. Als je op zoek bent naar een nieuwe portemonnee, neem gerust even een kijkje op onze website. Wij bieden je nog veel meer dan alleen een kleine portemonnee, zoals schoudertassen, leren tassen, key holders en nog veel meer.</p>