Portemonnee dames

Als je onderweg bent gaat er altijd een item mee, en dat is een portemonnee. De dames portemonnee is een accessoire die we dagelijks gebruiken. In onze collectie vind je de traditionele damesportemonnee met veel opbergruimte en de minimalistische trendy portemonnee met aluminium kaarthouder. De kwaliteit van onze portemonnees staat garant voor lang gebruiksplezier. Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan dames portemonnees van Tony Perotti.

Producten 1-12 van 23

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 23

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De klassieke dames portemonnee van Tony Perotti

Tony Perotti heeft verschillende soorten portemonnees voor dames beschikbaar. De grote portemonnee is voorzien van een klassiek design en opent en sluit door middel van een rits. Door de harmonica opening is er genoeg ruimte om pasjes, ID-kaarten, bonnetjes en contant geld in op te bergen. Deze portemonnee is te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren.

De traditionele dames portemonnees van Tony Perotti zijn gemaakt van Italiaans volle nerf rundleder. Het leer van de portefeuilles is afkomstig uit de leerlooierijen van de Vera Pella in de regio Toscane. Het leer is verwerkt op een milieu-vriendelijke manier en gelooid met behulp van plantenextracten. De runde huiden zijn afkomstig van restmateriaal uit slachtafval.

Tony Perotti's RFID-bescherming

De meeste portemonnees van Tony Perotti beschikken over een RFID-bescherming, dit is om het skimmen tegen te gaan. Skimmen is een manier van stelen waarbij alle gegevens van een pinpas wordt gekopieerd, dit gaat op een manier dat niemand in de gaten heeft. Dit wordt gedaan met een klein elektronisch apparaat die radiogolven uitzend om zo de gegevens van jouw passen op te vangen.

Door het aluminium verweven laag in de portemonnees van Tony Perotti is dat nu niet meer mogelijk. Het aluminium blokkeert de radio golven en je pasjes zijn daardoor veilig.

Pasjeshouders voor dames

Voor een optimaal opberggemak zijn de pasjeshouders voor dames ideaal. In de kaarthouders voor dames is er genoeg ruimte voor 6-8 pasjes en nog extra plaats voor bankbiljetten, muntgeld en bonnetjes. Deze pasjeshouders bieden veel gebruiksgemak doordat het zo flexibel is om de kaarten uit te schuiven door het pop-up systeem.

Wat is het verschil tussen een pasjeshouder en een dames portemonnee?

Het grootste verschil tussen de dames pasjeshouder en de portemonnee is het formaat. Een pasjeshouder is voornamelijk bedoelt om al jouw pasjes in kwijt te kunnen, en niets meer. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen verkrijgbaar die ook nog plaats bieden voor munt- en of briefgeld.

Over het algemeen zijn dames portemonnees groot, terwijl pasjeshouders een stuk compacter zijn. Een dames portemonnees is meer een accessoire dan alleen voor gebruik, bovendien heeft een vrouwen portemonnee een stuk meer ruimte dan een kaarthouder.

Bestel je dames portemonnee online

Tony Perotti biedt een breed scala aan keuzes om de perfecte leren kaarthouder of dames portemonnee voor je te vinden. Ontdek ons ruime assortiment portemonnees, reisaccessoires, business tassen en allerlei andere leren producten. Met het gemak van online winkelen bestelt u uw pasjeshouder veilig en snel. Voor al uw online bestellingen biedt Tony Perotti de beste service. Bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden.