Als je onderweg bent gaat er altijd een item mee, en dat is een portemonnee. De dames portemonnee is natuurlijk onmisbaar in je tas. In onze collectie vind je de traditionele dames portemonnee met veel opbergruimte en de minimalistische trendy portemonnee met aluminium kaarthouder. De kwaliteit van onze portemonnees staat garant voor lang gebruiksplezier. Bekijk hier het uitgebreide assortiment aan dames portemonnees van Tony Perotti.

Portemonnee dames

Producten 1-12 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-12 van 14

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De klassieke dames portemonnee van Tony Perotti

Tony Perotti heeft verschillende soorten portemonnees voor dames beschikbaar. De grote portemonnee is voorzien van een klassiek design en opent en sluit door middel van een rits. Door de harmonica opening is er genoeg ruimte om pasjes, ID-kaarten, bonnetjes en contant geld in op te bergen. Deze portemonnee is te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren.

Tony Perotti's RFID-bescherming

De meeste portemonnees van Tony Perotti beschikken over een RFID-bescherming, dit is om het skimmen tegen te gaan. Skimmen is een manier van stelen waarbij alle gegevens van een pinpas wordt gekopieerd, dit gaat op een manier dat niemand in de gaten heeft. Dit wordt gedaan met een klein elektronisch apparaat die radiogolven uitzend om zo de gegevens van jouw passen op te vangen.

Door het aluminium verweven laag in de portemonnees van Tony Perotti is dat nu niet meer mogelijk. Het aluminium blokkeert de radio golven en je pasjes zijn daardoor veilig.

Dames portemonnee en pasjeshouders voor dames

Een portemonnee is een accessoire die je misschien wel dagelijks gebruikt. Bij Tony Perotti vind je een kleine portemonnee dames, leren portemonnee dames en pasjeshouder dames. Voor een optimaal opberggemak zijn de pasjeshouders voor dames ideaal. In de kaarthouders voor dames is er genoeg ruimte voor 6 tot 8 pasjes en nog extra plaats voor bankbiljetten, muntgeld en bonnetjes. Deze pasjeshouders bieden veel gebruiksgemak doordat het zo flexibel is om de kaarten uit te schuiven door het pop-up systeem.

Wat is het verschil tussen een pasjeshouder en portemonnee dames?

Het grootste verschil tussen de dames pasjeshouder en de portemonnee is het formaat. Een pasjeshouder is voornamelijk bedoelt om al jouw pasjes in kwijt te kunnen, en niets meer. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen verkrijgbaar die ook nog plaats bieden voor munt- en of briefgeld.

Over het algemeen zijn dames portemonnees groot, terwijl pasjeshouders een stuk compacter zijn. Een dames portemonnees is meer een accessoire dan alleen voor gebruik, bovendien heeft een vrouwen portemonnee een stuk meer ruimte dan een kaarthouder.

Het leer van Tony Perotti

De traditionele dames portemonnees van Tony Perotti zijn gemaakt van Italiaans volle nerf rundleder. Het leer van de portefeuilles is afkomstig uit de leerlooierijen van de Vera Pella in de regio Toscane. Het leer is verwerkt op een milieu-vriendelijke manier en gelooid met behulp van plantenextracten. De runde huiden zijn afkomstig van restmateriaal uit slachtafval.

Het assortiment

Tony Perotti biedt een ruim assortiment leren producten aan, zoals een leren kaarthouder of dames portemonnee. Ontdek ons ruime assortiment portemonnees, reisaccessoires, business tassen en allerlei andere leren producten.

Bestel je dames portemonnee online

Met het gemak van online winkelen bestel je je pasjeshouder veilig en snel. Voor al je online bestellingen biedt Tony Perotti de beste service. Bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn, worden dezelfde dag nog verzonden.