Ons verhaal

Toen Tony Perotti 50 jaar geleden het familiebedrijf startte, was het zijn doel om zijn ervaringen als vakman te delen met zijn klanten. Vanaf de eerste dag heeft Tony Perotti superieure kwaliteit geproduceerd door handgemaakte klassieke lederen creaties te creëren die zowel mode als moderne functionaliteit combineren. Tony Perotti is een Italiaanse ontwerper die zich inzet voor het aanbieden van uitzonderlijk karakter en functionaliteit in elk product. Hij ontwikkelt persoonlijk elk item naar de maximale standaard van vakmanschap en superioriteit voor deze zijn fabriek verlaat.

Tony Perotti 's levenslange respect voor het milieu heeft hem ertoe gebracht meer ecologisch correcte looimethoden te zoeken die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.

De hand-, businesstassen, rugzakken, portemonnees, accessoires en onze nieuwste groep Furbo-kaarthouders zijn gemaakt van Italiaans plantaardig gelooid leer.

Tony Perotti vindt het erg belangrijk om de lokale gemeenschappen in de regio's van Toscane te ondersteunen. Hij werkt met leerlooierijen van Vera Pelle, die bekend staan ​​om hun echte Italiaanse, plantaardig gelooide leermethoden. Vera Pelle is een gewaardeerde groep leerlooierijen die vaardigheden en methoden gebruikt en deze van generatie op generatie doorgegeven om de natuurlijke schoonheid van leer te behouden zonder het milieu te schaden. Tijdens het looiproces wordt het onbehandelde leer gedraaid in grote houten vaten, waar het wordt verzacht en verrijkt met natuurlijke behandelingen van plantenextracten en milieuvriendelijke oliën. Net als vingerafdrukken hebben nerven in de huiden geen herhaalbare kenmerken wat betekent dat product van Tony Perotti uniek en speciaal is. Onze methode voor het handmatig looien met plantaardige toevoegingen brengt de natuurlijke markeringen naar de oppervlakte en onthult de sporen van de aderen, rimpels en krassen van het leer.

Alle producten zijn gemaakt van echte Italiaanse huiden, exclusief gelooid in Toscane op basis van plantenextracten, zonder het gebruik van giftige of vervuilende stoffen. De unieke styling van Tony Perotti® is de perfecte aanvulling op erkende expertise in looien en leervakmanschap gebaseerd op eeuwenoude en nobele Italiaanse tradities.

Veel van onze productontwikkeling is het resultaat van inspiratie uit persoonlijke ervaringen en moderne modetrends.

Lees meer over onze herkomst en tot stand komen van het leer op www.pellealvegetale.it