Bestellen en Bezorgen

Bestellen

Voor de meeste producten die je bij ons in de webshop ziet geldt:

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld maandag t/m donderdag morgen in huis, besteld op vrijdag tot 14.00 is levering maandag in huis.

Mocht een product niet voorradig zijn kunnen wij u informeren over de actuele levertijd.

Alle bestellingen worden binnen de Benelux en Duitsland vanaf Euro 49,95 gratis bezorgd en bij bestelling onder de Euro 49,95 wordt er een verzendbijdragen van Euro 4,95 in rekening gebracht.

Bij bestellingen naar de overige landen binnen de EU worden er verzendkosten van Euro 9,95 in rekening gebracht.

Bij bestellingen naar de overige landen buiten de EU worden er verzendkosten van Euro 30,00 in rekening gebracht.

Douanekosten

Eventuele Lokale kosten en invoerrechten opgelegd door de overheid zijn voor rekening van de ontvanger. Dit geldt voor alle landen buiten en sommige Europese landen die geen lid van de Europese gemeenschap (EU) zijn.

Bezorgen

Zodra alle artikelen van jouw order vanuit ons magazijn overgedragen worden aan UPS, ontvang je een verzendbevestiging met daarin het track en trace nummer van jouw bestelling. Hiermee kun de bestelling traceren.

AFHALEN IN EEN UPS ACCESS POINT™

Afhalen in een UPS Access Point bij jou in de buurt. Wanneer uw pakje aangekomen is, wordt u meteen op de hoogte gebracht via e-mail. Uw bestelling blijft 14 dagen beschikbaar in uw UPS-afhaalpunt. Bij verzending wordt geen aankomstdatum gewaarborgd. Voor deze service kun je deze optie bij de bestelling ingeven.