Bekijk hier de minimalistische leren pasjeshouders van Tony Perotti. Onze leren pasjeshouders zijn gemaakt van echt Europees rundleer en zijn van hoge kwaliteit. Alle leren pasjeshouders zijn compact, passen in elke broekzak en bieden veel opbergmogelijkheden. Bij enkele modellen zit zelfs een extra insteek vak op de achterkant, ideaal voor het inchecken bij het openbaar vervoer. Bekijk de collectie leren pasjeshouders van Tony Perotti hieronder.

Leren pasjeshouders

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordeel van een lederen pasjeshouder

De leren kaarthouders van Tony Perotti zijn compact en passen daardoor goed in je broekzak. De pasjeshouder beschermt je pasjes, bonnetjes en ID kaart tegen buigen en krassen. Tony Perotti heeft verschillende modellen met of zonder geldvakken zodat er altijd een bij zit naar jouw wens.

Pasjeshouder leer van kwaliteit

Tony Perotti producten zijn van een hoog kwaliteit volle nerf rundleder. Ondanks dat leer van dieren afkomstig is, wordt het gezien als een duurzaam materiaal. Dit komt omdat de methodes in de leerlooierijen steeds milieuvriendelijker worden, zoals bij de Vera Pelle. Het leer wordt gelooid met een plantaardig extract, dit zorg ervoor dat het leer goed beschermd is en alleen maar mooier wordt.

Ook zijn de pasjeshouders van Tony Perotti anti-skim pasjeshouders. Dat betekent dat ze allemaal beschermd zijn tegen het elektronisch “zakkenrollen”. Tussen het leer zit namelijk een aluminium materiaal geweven dat de radiogolven van de zakkenrollers blokkeert en het dus onmogelijk maakt om data op deze manier te stelen.

Wat is het voordeel van een pasjeshouder zonder aluminium pop-up systeem?

Deze modellen zijn ideaal als je veel pasjes hebt, maar geen aluminium kaarthouder wil gebruiken. Dit maakt de leren pasjeshouders nog lichter in gewicht. Ideaal voor het meenemen in je broek of jaszak. Ook zonder deze binnenkant beschermen je leren pasjeshouder jouw bankpassen net zo goed voor elektronisch zakkenrollen.

Plaats je bestelling direct online

Wil jij ook zo'n comfortabele leren pasjeshouder hebben? Bekijk ons gehele assortiment en plaats je bestelling eenvoudig online of vind een verkooppunt bij jou in de buurt. Bij Tony Perotti leveren wij met trots hoogwaardige producten en vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent.

Leren pasjeshouder kopen bij Tony Perotti

Het kan voorkomen dat jouw pasjeshouder natuurlijke oneffenheden of kleurvariaties heeft. Dit komt doordat onze lederen pasjeshouder met de hand worden gemaakt en leer een natuurlijk product is. Het leer ontwikkelt zijn eigen karakter en dat maakt elke leren pasjeshouder uniek. Het is een echt tijdloos product. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren leren pasjeshouders. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte pasjeshouder of juist een roze pasjeshouder.

Online bestellen

Wij bieden daarom ook twee jaar fabrieksgarantie op productiefouten vanaf de dag van de aankoop. Bij een bestelling voor 2 uur 's middags, word je product dezelfde dag nog verzonden.