Leren pasjeshouders

Bekijk hier de minimalistische pasjeshouders van Tony Perotti, deze leren pasjeshouders zijn gemaakt van echt Europees rundleer en zijn van hoge kwaliteit. Onze kaarthouders zijn compact, passen in elke broekzak en bieden veel opbergmogelijkheden. Bij enkele modellen zit zelfs een extra insteek vak op de achterkant, ideaal voor het inchecken bij het openbaar vervoer. Bekijk de minimalistische portemonnee collectie van Tony Perotti hieronder.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Compact

De leren kaarthouders van Tony Perotti passen in je broekzak en bescherm je pasjes, bonnetjes en ID kaart tegen buigen en krassen. Tony Perotti heeft verschillende modellen met of zonder geldvakken zodat er altijd een bij zit naar jouw wens.

Pasjeshouder leer

Tony Perotti producten zijn van een hoog kwaliteit volle nerf rundleder. Ondanks dat leer van dieren afkomstig is, wordt het gezien als een duurzaam materiaal. Dit komt omdat de methodes in de leerlooierijen steeds milieuvriendelijker worden, zoals bij de Vera Pelle. Het leer wordt gelooid met een plantaardig extract, dit zorg ervoor dat het leer goed beschermd is en alleen maar mooier wordt.

Ook zijn de creditcard houders van Tony Perotti allemaal beschermd tegen het elektronisch “zakkenrollen”. Tussen het leer zit namelijk een aluminium materiaal geweven dat de radiogolven van de zakkenrollers blokkeert en het dus onmogelijk maakt om data op deze manier te stelen.

Wat is het voordeel van een pasjeshouder zonder aluminium pop-up systeem?

Deze modellen zijn ideaal als je veel pasjes hebt maar geen aluminium kaarthouder wil gebruiken, dit maakt de minimalistische pasjeshouders nog lichter in gewicht. Ideaal voor het meenemen in je broek of jaszak. Ook zonder deze binnenkant beschermen deze leren pasjeshouders jouw bankpassen net zo goed voor elektronisch zakkenrollen.

Plaats je bestelling direct online

Wil jij ook zo'n comfortabele leren pasjeshouder hebben? Bekijk ons gehele assortiment en plaats je bestelling eenvoudig online of vind een verkooppunt bij jou in de buurt. Bij Tony Perotti leveren wij met trots hoogwaardige producten en vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent.

Wij bieden daarom ook twee jaar fabrieksgarantie op productiefouten vanaf de dag van de aankoop. Natuurlijke oneffenheden of kleurvariaties van het leer of door de eigenaar veroorzaakte sneetjes in het leer en de stiksels vallen niet onder de garantie. Bij een bestelling voor 2 uur 's middags, word je product dezelfde dag nog verzonden.