Raak je weleens je portemonnee of pasjeshouder kwijt en heb je hiervoor een handige AirTag gekocht? Goed bezig! Nu alleen nog een portemonnee met airtag voor een mooie en handige afwerking van je AirTag. Zo vind je je belangrijke pasjes altijd weer terug.

Pasjeshouder met airtag

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Airtag pasjeshouder: zo werkt het

Onze AirTag pasjeshouder is speciaal gemaakt voor de Apple AirTag. De AirTag pasjeshouder heeft namelijk een speciaal vakje voor de tag. Je hoeft de tag dus niet in je pasjeshouder of portemonnee te proppen. Als je je pasjeshouder kwijt ben, kan je de kaarthouder weer makkelijk terugvinden via je telefoon. Let op: de airtag is hierbij niet inbegrepen.

Airtag wallet

Naast het handige vakje voor de AirTag, heeft onze AirTag wallet ook ruimte voor papiergeld, bonnetjes en andere extra vakjes. Ideaal voor bijvoorbeeld je OV kaart of voor contactloos betalen. Door het handige aluminium pop-up systeem heb je ruimte voor 4 tot 6 pasjes. En de pasjes zijn ook nog eens beschermd tegen beschadigingen en vuil. Dat maakt deze airtag wallet een pasjeshouder en portemonnee met airtag in één. Verder is de airtag wallet voorzien van RFID-beveiliging. Dit is een elektronische beveiliging tegen (contactloos) diefstal van kaartgegevens. De RFID-bescherming voorkomt dat radiogolven worden doorgelaten, waardoor elektronische zakkenrollers geen kans krijgen. Met deze bescherming is het voor criminelen niet langer mogelijk om niet alleen grote bedragen van je rekening te halen en je persoonlijke gegevens te bekijken.

Leren portemonnee met airtag

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren pasjeshouder met airtag: van helemaal zwart tot aan roze en verschillende tinten bruin. Voor welke kleur je ook kiest: al onze pasjeshouders met airtag zijn gemaakt van prachtig Italiaans kwaliteitsleer. Het leer wordt gelooid op een verantwoorde manier. Zo zijn de huiden afkomstig van restmaterialen uit de vleesproductie. Deze huiden worden gelooid met behulp van plantextracten en niet met milieuonvriendelijke producten.

Innovatieve pasjeshouder met AirTag

Een pasjeshouder met een ingebouwde AirTag biedt een innovatieve oplossing voor het veilig bewaren van je belangrijke kaarten en het lokaliseren van je portemonnee. Deze moderne accessoire combineert de functionaliteit van een traditionele pasjeshouder met de geavanceerde trackingtechnologie van de AirTag, waardoor gebruikers een extra laag beveiliging en gemoedsrust krijgen.

pasjeshouder met airtag

Airtag portemonnee online kopen

Bij Tony Perotti kan je kiezen uit verschillende kleuren pasjeshouder met AirTag. Een handig cadeautje voor jezelf of om aan iemand anders te geven. Een pasjeshouder met airtag online bestellen is heel eenvoudig en veilig. Voor 2 uur 's middags besteld is namelijk dezelfde dag al verzonden.

Door het kwaliteitsleer gaat de kaarthouder lang mee en wordt met de jaren alleen maar mooier. Ontdek ook ons andere assortiment leren producten, zoals reisaccessoires, zakelijke tassen en allerlei andere leren producten. Heb je geen airtag? Dan is een pasjeshouder dames of pasjeshouder heren misschien wel wat voor jou.