Leren sleutelhanger geschikt voor Apple AirTag

Op voorraad
  • ✔ Premium leder
  • ✔ Authentiek Italiaans design
  • ✔ 2 jaar garantie
  • ✔ Voor 14:00 besteld = vandaag verzonden!
€ 27,95
Leren sleutelhanger geschikt voor Apple AirTag Omschrijving..

Handige leren sleutelhanger geschikt voor gebruik met de Apple AirTag. Deze gadget van Apple is ideaal om waardevolle spullen gemakkelijk terug te vinden met een draadloze tracker*. Naast het gebruik met sleutels kan de sleutelhanger ook aan bijvoorbeeld een tas worden gehangen.
Het stijlvolle en authentieke Italiaanse leer van deze sleutelhanger is het kenmerk van Tony Perotti en is geproduceerd in een milieuvriendelijk proces.

* De AirTag is niet inbegrepen.

 

Product specificaties

 

•Afmeting: 4 x 9 x ,5 cm

•1 vak voor AirTag

Leer heeft onderhoud en verzorging nodig, hiermee vergroot je de levensduur van je aankoop. Door het te onderhouden en te verzorgen behoudt het product de kleur, blijft het soepel en voorkom je kreuken en scheurtjes. Leer is een natuurproduct en moet kunnen ‘ademen’.

Voordat je begint met het behandelen van leder met een onderhoudsmiddel moet je altijd eerst het leder reinigen. Zodra je dit gedaan hebt kan de nieuwe beschermlaag worden aangebracht. Reden hiervoor is dat leer onderhoudsmiddelen een beschermlaag achterlaten.

Wat een barrière opwerpt voor vuilaanslag. De vervuiling zal dan eerst in de beschermlaag komen en door het verwijderen van deze beschermlaag verwijder je ook het vuil. Wanneer je zonder te reinigen een nieuwe beschermlaag aanbrengt. Mengt de oude en de nieuwe beschermlaag waardoor ten eerste de vervuiling niet wordt weggehaald maar ten tweede het leder ook zijn schoonheid kwijtraakt.