Verzenden & Retourneren

Wereldwijde verzending

Klanten van Tony Perotti wonen overal ter wereld, dus we verzenden naar elke plaats met een adres en/of brievenbus.

We verzenden bestellingen meestal binnen 2 werkdagen. De levertijd varieert en is afhankelijk van de gekozen verzendservice en de bestemming. De levertijd per standaardpost varieert van 3 tot 28 werkdagen, afhankelijk van het bezorgadres. Gebruik voor nauwkeurigere levertijden onze Calculator voor de Verwachte Bezorgdag hierboven.

Gebruik voor prijzen en nauwkeurigere tijden onze Calculator voor de Verwachte Bezorgdag hierboven.

Douanekosten

Voor de volgende regio's kunnen extra heffingen en belastingen verschuldigd zijn: Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Nieuw-Zeeland en sommige Europese landen die geen lid van de EU zijn. Tijdens het afrekenen verschijnt er een pop-upbericht voor de betreffende landen nadat de bezorglocatie is geselecteerd. Stuur ons supportteam een e-mail als u meer informatie wilt.

Retourneren

We voeren strenge kwaliteitscontroles uit, maar er kan natuurlijk af en toe iets mis gaan. Als uw product defect is of als we u per ongeluk een verkeerd artikel sturen, kunt u dit binnen 30 dagen nadat het is bezorgd naar ons terugsturen en krijgt u uw geld terug (inclusief de verzendkosten).

Als u zich bedenkt (dat overkomt de besten) of een ongewenst cadeau wilt retourneren, dan helpen wij u graag uw aankoop te ruilen of retourneren, mits u het binnen 30 dagen nadat het bezorgd is naar ons terugstuurt. Er zijn een paar dingen die u moet weten: de kosten voor retourzending moet u zelf betalen en terug te ontvangen bedragen moeten op de betaalmethode van de oorspronkelijke koper worden ontvangen. Alle artikelen moeten zonder gebruikssporen en onbeschadigd in de oorspronkelijke conditie en in de originele verpakking van Tony Perotti worden geretourneerd.

Let op: al onze producten worden geleverd met 1 jaar garantie. Dus als er iets mis gaat, neem dan contact op met ons supportteam via reparaties@tonyperotti.com.

Ruilen

U kunt een artikel zonder problemen ruilen binnen 30 dagen na bezorging. Het artikel moet in de oorspronkelijke conditie en in een intacte verpakking aan ons worden geretourneerd. Neem voor hulp contact op met reparaties@tonyperotti.com.