Over ons

Wij bieden hoogwaardige lederwaren die lang meegaan.

Ons volnerfleder is eerlijk leer dat van de koe wordt gehaald als restproduct van slachthuizen en verwerkt wordt zonder additieven of synthetische middelen toe te voegen. De textuur van de originele huid wordt behouden, waardoor het product duurzaam is en jaren meegaat.

Leer: schoonheid komt met de jaren

Onze lederwaren worden naarmate ze ouder worden nog mooier. Dat wil niet zeggen dat onze producten onverwoestbaar zijn. Vermijd ruwe omstandigheden en direct contact met extreme temperaturen of vocht. Het is de bedoeling dat onze lederwaren bij zorgvuldig gebruik lang meegaan en dat het leer na verloop van tijd alleen maar mooier wordt.

Onze huid vertelt ons verhaal: wie we zijn, waar we vandaan komen, wat we hebben gedaan, hoe we hebben geleefd. Zo ook ons leer

Tony Perotti werkt samen met de leerlooierijen van Vera Pella, die bekend staan om het gebruik van authentieke Italiaanse methoden voor het maken van plantaardig gelooid leer. Vera Pelle is een gerenommeerde groep van meerdere leerlooierijen. Er worden vaardigheden en methoden ingezet die van generatie op generatie worden doorgegeven.