TE/CC/3875

Op voorraad
€ 67,95
-
+
Furbo Mini RFID portemonnee met papiergeldvak - Bordeauxrood Omschrijving..

Onze Furbo Pure Mini portmonnee is compact, biedt veel opberggemak en past in elke broek zak. De portmonnee is gemaakt van natuurlijk gelooid Italiaans rundleder . Daarnaast heeft deze handige opbergmogelijkheden voor papiergeld, bonnetjes, 9 creditcards en een extra kaart vakje buitenzijde, ideaal voor het inchecken in het OV of bij het contactloos betalen. De Furbo Pure Mini portmonnee beschermt uw kaarten tegen beschadigingen, vuil en electronische RFID diefstalbeveiliging van uw kaartgegevens.

 

Product specificaties

 

•Afmeting: 7,4 x 2 x 10,20 cm

•RFID bescherming

• 2 vakken

• Ruimte voor 9 creditcards/visitekaartjes

• 1 vak voor papiergeld

Leer heeft onderhoud en verzorging nodig, hiermee vergroot je de levensduur van je aankoop. Door het te onderhouden en te verzorgen behoudt het product de kleur, blijft het soepel en voorkom je kreuken en scheurtjes. Leer is een natuurproduct en moet kunnen ‘ademen’.

Voordat je begint met het behandelen van leder met een onderhoudsmiddel moet je altijd eerst het leder reinigen. Zodra je dit gedaan hebt kan de nieuwe beschermlaag worden aangebracht. Reden hiervoor is dat leer onderhoudsmiddelen een beschermlaag achterlaten.

Wat een barrière opwerpt voor vuilaanslag. De vervuiling zal dan eerst in de beschermlaag komen en door het verwijderen van deze beschermlaag verwijder je ook het vuil. Wanneer je zonder te reinigen een nieuwe beschermlaag aanbrengt. Mengt de oude en de nieuwe beschermlaag waardoor ten eerste de vervuiling niet wordt weggehaald maar ten tweede het leder ook zijn schoonheid kwijtraakt.