Leer onderhoudscreme voor Vegetale leer

Op voorraad
  • ✔ Premium leder
  • ✔ Authentiek Italiaans design
  • ✔ 2 jaar garantie
  • ✔ Voor 14:00 besteld = vandaag verzonden!
€ 8,95
Leer onderhoudsmiddel Omschrijving..
Delicate reinigingscrème zonder agressieve oplosmiddelen. Het is uitstekend om glad, reptiel- en lakleer schoon te maken en te voeden. Vooral aanbevolen voor alle delicate en fijne leersoorten. Zeer effectief voor Klein lederwaren, tassen, koffers, in leer. Niet geschikt voor suède en nubuck. Pot van 50 ml. Kleurloos. -Gebruiksadvies - Gelijkmatig aanbrengen - Laat de creme even intrekken - Uitvrijven met een schone zachte doek -

Leer heeft onderhoud en verzorging nodig, hiermee vergroot je de levensduur van je aankoop. Door het te onderhouden en te verzorgen behoudt het product de kleur, blijft het soepel en voorkom je kreuken en scheurtjes. Leer is een natuurproduct en moet kunnen ‘ademen’.

Voordat je begint met het behandelen van leder met een onderhoudsmiddel moet je altijd eerst het leder reinigen. Zodra je dit gedaan hebt kan de nieuwe beschermlaag worden aangebracht. Reden hiervoor is dat leer onderhoudsmiddelen een beschermlaag achterlaten.

Wat een barrière opwerpt voor vuilaanslag. De vervuiling zal dan eerst in de beschermlaag komen en door het verwijderen van deze beschermlaag verwijder je ook het vuil. Wanneer je zonder te reinigen een nieuwe beschermlaag aanbrengt. Mengt de oude en de nieuwe beschermlaag waardoor ten eerste de vervuiling niet wordt weggehaald maar ten tweede het leder ook zijn schoonheid kwijtraakt.